Kaarsenmakerij
Creatieve handgemaakte kaarsen voor binnen en buiten. De kaarsen zijn allemaal gemaakt van gerecycled kaarsvet. U kunt uw eigen kaars maken in de kaarsenmakerij of op locatie door heel Nederland. In diverse vormen, figuren en kleuren. Met een persoonlijke tekst of persoonlijke foto opdruk.

Kaarsententoonstelling
Kom gratis onze kaarsententoonstelling bewonderen, met Buitenkaarsen, Wereldbolkaarsen, Gelegenheidskaarsen, Fakkels, Dierkaarsen, Drijfkaarsen, Persoonlijke kaarsen, Liefdeskaarsen, Geurkaarsen, Verjaardagskaarsen, Geboortekaarsen, Huwlijkskaarsen, Seizoenskaarsen, Rouw- en Herdenkingskaarsen, Religieuze kaarsen

Theeschenkerij
Thee en koffie op het binnen of buiten terras. Verzorging van lunch, high tea, feesten en partijen. Ruimteverhuur.

Woon- & cadeau artikelen
Een leuke winkel met een divers aanbod aan woon-& cadeau artikelen. Leuk als cadeau of decoratie voor buiten of binnen. Bloempotten, kaarsenkandelaars, waxinelichthouders, klokken, beelden, lampen, regenmeters, thermometers, bordjes, decoratie en nog veel meer.

Recyclen oud kaarsvet

U kunt bij ons en bij onze inleverpunten uw oude kaarsresten inleveren.
“Dooft het kaarslicht dan is het einde nog niet in zicht. Gun de restanten nieuw kansen, de vlammen zullen weer dansen. Op deze plekken gaan wij ze vergaren. Zodat wij samen het milieu sparen!”

Inleverpunten

  • Kuiper Koekange, Dorpstraat 57, 7958 RM, Koekange
  • Tuincentrum Strijker, Krakeel 26c, Noordscheschut
  • Zorgboerderij Naoberhoeve, Pesserweg 4, 7932 PC Echten
  • De Tweede Kans Nieuwleusen, Burgemeester Backxlaan 297, 7711 AD Nieuwleusen

Wist u dat..?

Wij ook een boomkwekerij hebben…

Schuiven naar boven